Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marcus, d. 10-01-2019
Vi er kristne organisation dannet for at hjælpe mennesker med behov for økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller hvis du har økonomiske problemer, og du har brug for midler til at starte din egen virksomhed, betale dine regninger, kontakt os nu, vi tilbyder alle slags lån her, vi tilbyder 3% lån om året uden stress, kontakt os i dag for mere info via email: ckf53744@gmail.com

3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Skrevet af Anne de Fine Olivarius, d. 12-11-2017
Hei Jan

Jeg har en Søren Lauritsen Rømer, 1656-1709, på mit slægtstræ. Han var præst i Danmark. Gennem flere år har jeg forsøgt at finde aner til ham, men forgæves. Jeg ved (fra andre personer i min slægt) at det var almindeligt at man fra Norge tog til DK for at læse, f.eks. teologi, og så ofte blev der og fik arbejde. Hans far må have heddet Laurids Rømer. Mon det siger dig noget overhovedet?

Venlig hilsen
Anne


E-mail:
Skrevet af Bente Kooter Laading, d. 10-11-2016
Hei Jan
Hilsen fra Bergen, leter fremdeles etter Guldbrand Gulbrandsen familie :-)
har lagt ut det jeg vet på Geni, Fant en del i Familysearch, men vet du mer nå når det kommer mer på nett,
hei fra BenteE-mail:
Skrevet af Frode Rolfsen, d. 02-08-2016
Ser fra dialoger på Slægt & Data om forbindelsen med Gorm den Gamle og Koefoed. Fra Mette Covet mor følger man Galen slekten til Skjalm Hvide (f. 1044) og hans barnebarn Stig Hvide (f. 1110) som har en datter gift med Kong Magnus den Blinde av Norge. Følger en kongerekken tilbake til Erik Blodøks som var gift med Gunhild Gormsdatter. Jeg er i direkte slekt med Koefoed gjennom min bestemor.


E-mail:
Hjemmeside: Kragerø
Skrevet af Kurt Arne empacher, d. 27-12-2015
Hej Jan Tak for dit svar på Slægt&Data omkring Jens Hansen/Maren Knudsdatter Brynild men hans forældre har jeg ikke fået fat på nu har jeg jo været på din hjemmeside den er jo imponerende der kan jeg ikke være med startede for 3 år siden og er igang med min kones slægt der er Løvenbalk en del men den er der jo meget snak om Jeg søger videre men tak for dit indlæg Mvh Kurt Arne Empacher


E-mail:
Skrevet af hans svendsen, d. 01-06-2015
jeg kan se at vi har fælles forfædre

Nr. 13558 Lydich Hansen, - 1618?, rådmand i Højer. 44
Nr. 15559 NN. Hansdatter Kjærgaard.

at du også er ud af lydichsen familien sjovt


E-mail:
Hjemmeside: http://kjaergaard.webnode.com/
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 01-04-2014
Hej (igen)

Som jeg dog hele tiden falder over denne fine hjemmeside.
Jeg så også den indeholdt havde RUUS / FROST slægten - deri findes også Østerberg og Bahr rødder, /Bahr som jeg jo ved du har -(er selv blevet spurgt ad denne hjemmeside - tingene går jo i ring) jeg vil forsøge at finde linksne til RUUS og FROST.

Apropos din sidste gæst, ZOEGA er også slægt jeg hele tiden "falder ind over" - i min slægtsforskning, der efterhånden er lidt på stand by.

Måske jeg skal til udlandet (igen) har fået mange nye infos - der skal sammenholdes.

Mange venlige hilsener
Lise Østerberg Bahr


E-mail:
Skrevet af Hans J. Fangel, d. 08-01-2014
Godt nytår. Faldt tilfældigt over din hjemmeside. Jeg har for nyligt fundet ud af, at jeg har Zoega-aner i min slægt: Sofia Matzen(iflg. mine iagttagelser født Zoega )osv. Den evt. italienske forbindelse er meget spændende.
Jeg er meget spændt på, om du har meget mere at fortælle mig.
Mvh.
Hans Fangel


E-mail:
Skrevet af Susanne jensen, d. 16-10-2013
Tusinde tak for en fin rundvisning i dine aner. Er lidt i tvivl om vi måske har fælles aner. Du har en Johann Gottlieb Putscher nr. 222, som jeg tror er far til Christian Gottlieb som vidst nok hører til mit stamtræ. Jeg skal lige have undersøgt det lidt nærmere.


E-mail:
Skrevet af Lise Østerberg Bahr, d. 25-06-2013
God formiddag.

Fam. Krebs / LORCH til LANDT/BAHR (har også på Rootsweb nu set at MATTHIESSEN slægten er indgift her, (I Durham, England, (vores Krebs og Lorch aner) samt til Australien. Jeg har i en anetavle med LEMMEL/LEMLE - i (DAS LEMMEL ARCHIV hvor Georg Bahr, Flensburg, (se Helmut Martensens webside www.Adelby.com)er nævnt i Apotekerslægten August Gotthold Karl Lemmel, Apotheker in Wandsbek, forældre Louis Lemmel og Charlotte Luise Struve, og en af døtrene gifter sig med FRITZ MOLINNUS 30.0.1922 født omkring 1890. KØBMAND fra Østpreusen.

Kender du disse, spørger, da jeg ikke kunne trykke navnet frem !
MVH
Lise Østerberg Bahr


E-mail:
Skrevet af Friedrich Stock , d. 01-06-2013
Hej Jan,

jeg fandt din hjemmeside ved mine forskninger om Agda Persdotters (kong Erik XIV af Sveriges elskerinde) efterkommere i den kvindelige linien. Der findes også din farmor Anna Johanne Charlotte Lager. Jeg ville gjerne fuldstændiggøre denne kvindelinien. Har din farmor haft døtre og/eller søstre? De og deres kvindelige efterkommere er meget interessant for meg. Måske kan du hjælpe meg. Jeg kunde vise deg nogle af dine slæktninger i nutidens Sverige. Indtil nu hittede jeg allerede mere end 250 kvinder.

Hjertelig hilsen fra Tyskland
FriedrichE-mail:
Skrevet af Grethe Heide Gaarder, d. 09-01-2013
Kære Jan Rømer.

I 1984 udfærdigede du sammen med Birthe Buchardt Slott noget slægtshistorie om Birthes slægt fra Enggården i Fløjstrup i forbindelse med hendes tante Elses 80 års fødselsdag. Jeg har materialet, men er interesseret i at vide om der senere blev skrevet en bog om Enggården, noget der antydes i brevet til tante Else ?

Jeg er datter af Holger Heide Petersen fra Ejer-grenen.

Mvh
Grethe Heide Gaarder


E-mail:
Skrevet af Jan, d. 18-11-2012
Kære Erik.
Tak for din hilsen.
Jeg svarer dig pr. e-mail.
Mvh. Jan


Skrevet af erik maaløe, d. 10-11-2012
Kære Jan
Jeg har fundet en slægtside fra 89 om Baastrupere. Her til ka jeg tilføje at jeg, erik baastrup maaløe er søn af Ellen Manon Baastrup, far Johannes Maaløe.

Født 27 jan 1940, student fra Maribo Gymnasium 1958, cand polyt 1965 (DTU), cand art i filosofi 1969 (Kbnvs Uni), lic merc (Aarhus Handelshøjskole) og siden dr merc fra samme sted.
Gift 1964 med Jane Pedersen, fysioterapeut.
Vi har to børn, hhv Bjarre og Grane Maaløe, begge født i Rødovre
Adresse: Stjærvej 31, 8464 Galten,


E-mail:
Skrevet af Karin Thomsen, d. 18-09-2012
Hej Jan
Jeg er af den linie i din slægt på din morfars side, der bærer efternavnet Petræus. Hvis du er interesseret kan jeg sende Christine Margrethe Petræus's slægtslinie til dig. hun er gift med Otto Lützen
venlig hilsen
Karin Thomsen


E-mail:

Nyeste kommentarer

24.07 | 22:48

Jeg beklager at måtte meddele, at min hustru Bente Hoberg Nielsen/Damsgaard er afgået ved døden d. 1.7.2021.
Jens Kristian Damsgaard

...
12.12 | 06:22

Har du ane/ med forbindelse til Amtmanden, von Stemann slægten så ?? vh Lise Ø. Bahr

...
13.12 | 19:35

holger kofoed-pihl

...
13.12 | 12:22

Hej Jan. Flot du stadig holder ved! Jeg har skiftet e-mailadresse. Kh. Vibeke.

...